Program Unirii

Petreceri copii 7 – 10 ani

poza proram uniriiPetrecerile pentru acestia sunt cele mai dificile caci ei se afla la granita dintre joaca in aer liber si tentatia jocurilor electronice. Astfel, incercam sa imbinam cat mai eficient, dorinta acestora de miscare cu atractia compusa din numeroasele posibilitati de amuzament oferite de noile tehnologii.  Pentru ei am pregatit dansuri simple menite sa-i binedispuna, sa-i incurajeze sa danseze alaturi de ceilalti copii si sa le starneasca placerea pentru miscare, chiar daca sunt inca stangaci sau timizi. In program ii asteapta  un show special  in care elementele spectaculoase de break-dance pe care le fac cei 3 dansatori bine pregatiti ii vor cuceri cu siguranta si ii vor tine cu sufletul la gura la fiecare salt si fiecare miscare. Un astfel de spectacol nu il puteti vedea decat la Jingle Joy!  Apoi, dupa o asa  reprezentatie,  incarcati cu energie, avem pregatite numeroase surprize si provocari. De la jocuri interactive, pana la competitii ce le vor starni interesul pe tot parcursul evenimentului. Garantat, nimeni nu se va plictisi!

Petreceri copii 10 – 12 ani

Acestia sunt cei mai petrecareti sarbatoriti din cele trei categorii vizate de programul nostru de petreceri. Ei sunt foarte receptivi la ideea de a le organiza cineva petrecerea. Se afla la pragul dintre copilarie si adolescenta, stiu sa se joace foarte bine pe jocurile electronice, au deja preferinte muzicale, danseaza cu placere impreuna cu echipa noastra si adora sa le invete coregrafiile. Pentru acestia concursurile sunt punctul de atractie al petrecerii, ei asteapta cu nerabdare probele pentru a castiga si a se amuza in egala masura. Spectacolul de break-dance starneste in multi dintre ei ambitia de a deveni la fel de buni dansatori ca si protagonistii show-ului, iar atunci cand participa la karaoke, pentru cateva  momente, se transforma in mici staruri autentice si isi iau foarte in serios rolul de vedeta.

Petreceri copii 12 – 14 ani

Adolescentii… ei sunt cei mai pretentiosi clienti ai nostri. Isteti, cunosc jocurile electronice pana in cel mai mic detaliu. Jocul de biliard nu mai prezinta nicio necunoscuta pentru acestia. Multi dintre ei sunt dansatori sau cantareti profesionisti. Personalitati distincte, imaginativi si cu o multime de idei creative despre cum sa-si organizeze propria petrecere, aceastia sunt  si exigenti, si foarte hotarati, fiind  foarte atenti cu look-ul lor, ei stiu exact ceea ce vor. Un lucru este cert, petrecerea lor trebuie sa fie cea mai tare,  un eveniment cool si dezinvolt despre care ceilalti  sa vorbeasca mult timp de acum inainte. Adolescentii reprezinta pentru noi o adevarata provocare. Astfel, pentru ei avem pregatite cele mai actuale hit-uri, cele mai impresionante coregrafii, precum si o serie de provocari si surprize de-a dreptul captivante. Si nu ne oprim aici! Special pentru acestia, cele mai sofisticate show-uri de break-dance  si cele mai fredonate melodii, gata pentru a fi interpretate intr-o reprezentatie de zile mari. Surprizele se vor tine lant de-a lungul celor trei ore de petrecere.  Toata lumea se va simti excelent! Un eveniment la capatul careia, cu siguranta, un mare zambet se va putea citi pe chipul fiecarui invitat.

sala-mosilor-mic

Program rezervări telefonice: 10.00-22.00

0724.433.644 – Luminita

0740.111.104 – Corina

Conditii generale de rezervare

  • Pentru buna desfasurare a petrecerii si pentru a beneficia de tot programul pe care vi-l oferim, va rugam sa respectati ora de incepere a petrecerii.
  • Accesul in club se face cu maxim 15 minute inainte de inceperea petrecerii si se elibereaza in maxim 15 minute de la terminarea acesteia. Va rugam sa respectati acesti timpi ca sa ne dati posibilitatea sa pregatim sala pentru urmatoarea petrecere si sa respectam si pauza de odihna a echipei.
  • Pentru organizarea petrecerilor este nevoie de o programare facuta in prealabil si achitarea unui avans de 400 lei cash la club sau in contul Jingle Joy: RO62BTRL04301202814640XX, Banca Transilvania, Sucursala Unirii. Avansul nu se returneaza pentru nici un motiv, petrecerea se poate reprograma doar.

Numai la Jingle Joy animatorii sunt din partea casei si stau cu  tine toata petrecerea!

Jingle Joy – Ziua copilului tau, o singura data pe an!