Program Foișorului

Petreceri adolescenți

Gabi-57 Adolescenții… ei sunt cei mai pretențioși clienți ai noștri. Isteți, cunosc jocurile electronice până în cel mai mic detaliu, mulți dintre ei sunt dansatori sau cântăreți profesioniști. Personalități distincte, imaginativi și cu o mulțime de idei creative despre cum să-și organizeze propria petrecere, aceștia sunt  și exigenți, și foarte hotărâți, fiind foarte atenți cu look-ul lor, ei știu exact ceea ce vor și nu mai acceptă să li se dea ordine și să li se impună un anumit program. Un lucru este cert, petrecerea lor trebuie să fie cea mai tare, un eveniment cool și dezinvolt despre care ceilalți  să vorbească mult timp de acum înainte. Adolescenții reprezintă pentru noi o adevărată provocare. Astfel, pentru ei avem pregătite cele mai noi jocuri electronice, cele mai actuale hit-uri, cele mai impresionante coregrafii, precum și o serie de provocări și surprize de-a dreptul captivante. Și nu ne oprim aici! Pentru ca jocurile electronice să prindă viață și să devină interactive pentru ei, am creat zona de laser tag unde aceștia vor deveni personajele din jocul HALF-LIFE. Surprizele se vor ține lanț de-a lungul celor trei ore de petrecere. Toată lumea se va simți excelent! Un eveniment la capătul căreia, cu siguranță, un mare zâmbet se va putea citi pe chipul fiecărui invitat.

sala-mosilor-mic

Program rezervări telefonice: 10.00-22.00

0724.433.644 – Luminita

0740.111.104 – Corina

Conditii generale de rezervare

  • Pentru buna desfasurare a petrecerii si pentru a beneficia de tot programul pe care vi-l oferim, va rugam sa respectati ora de incepere a petrecerii.
  • Accesul in club se face cu maxim 15 minute inainte de inceperea petrecerii si se elibereaza in maxim 15 minute de la terminarea acesteia. Va rugam sa respectati acesti timpi ca sa ne dati posibilitatea sa pregatim sala pentru urmatoarea petrecere si sa respectam si pauza de odihna a echipei.
  • Pentru organizarea petrecerilor este nevoie de o programare facuta in prealabil si achitarea unui avans de 400 lei cash la club sau in contul Jingle Joy: RO62BTRL04301202814640XX, Banca Transilvania, Sucursala Unirii. Avansul nu se returneaza pentru nici un motiv, petrecerea se poate reprograma doar.

Numai la Jingle Joy animatorii sunt din partea casei si stau cu  tine toata petrecerea!

Jingle Joy – Ziua copilului tau, o singura data pe an!