Prezentare Jingle Joy Foișorului

Într-un  spațiu modern cu o suprafață de 350 mp, care copiază design-ul unei nave spațiale din jocul HALF-LIFE, veți găsi două zone: una de jocuri electronice, instalații de muzica și lumini, și o zonă de laser tag dotată cu cele mai modern arme cu laser.

Zona de Gaming & Dance Floor

Intrând în această navă spațială, veți găsi o atmosferă de discotecă creată de scenă, pupitru DJ, instalație profesională de karaoke, lumini și sonorizare,  dar și o atmosferă de gaming creată de cele mai dorite jocuri electronice: 1 WII, 1  PS 3, 2 PS4, 2 arcade machines: Scud Race și Daytona (driving machines), 2 simulatoare cu peste 500 de jocuri și o masă de air hockey. Pentru cei mai energici avem o saltea profesională de sărit (3 m x 4 m).

Zonele de lounge

2 zone special amenajate pentru adulți, cu o capacitate de 40 de locuri, dotate cu canapele comode și măsuțe unde aceștia pot servi pizza, cafea și băuturi răcoritoare și pot privi distracția copiilor.

2 zone amenajate pentru copii, cu o capacitate de 40 de locuri, dotate cu canapele și măsuțe,  unde aceștia servesc masa și tortul.

Barul

Aflat chiar la intrare, vă stă la dispoziție pentru sucuri și apă plată în stoc nelimitat și cafele (espresso, cappuccino, caffe latte) contra cost pentru adulți.

Zona de laser tag

Într-un labirint de culori fluorescente, pe o suprafață de 150 mp se va da o luptă între cele două echipe în care fiecare va trebui să-și dovedească abilitatea în a folosi armele cu laser și strategia de luptă.
echipa-mosilor

Echipa Jingle Joy este formata din 2 băieți (un MC/DJ si dansator și un băiat la bar) și o fata care se ocupa de organizarea și desfășurarea în cele mai bune condiții a petrecerii dumneavoastra.

sala-mosilor-mic

Program rezervări telefonice: 10.00-22.00

0724.433.644 – Luminita

0740.111.104 – Corina

Conditii generale de rezervare

  • Pentru buna desfasurare a petrecerii si pentru a beneficia de tot programul pe care vi-l oferim, va rugam sa respectati ora de incepere a petrecerii.
  • Accesul in club se face cu maxim 15 minute inainte de inceperea petrecerii si se elibereaza in maxim 15 minute de la terminarea acesteia. Va rugam sa respectati acesti timpi ca sa ne dati posibilitatea sa pregatim sala pentru urmatoarea petrecere si sa respectam si pauza de odihna a echipei.
  • Pentru organizarea petrecerilor este nevoie de o programare facuta in prealabil si achitarea unui avans de 400 lei cash la club sau in contul Jingle Joy: RO62BTRL04301202814640XX, Banca Transilvania, Sucursala Unirii.Avansul nu se returneaza pentru nici un motiv, petrecerea se poate reprograma doar.

Numai la Jingle Joy animatorii sunt din partea casei si stau cu  tine toata petrecerea!

Jingle Joy – Ziua copilului tau, o singura data pe an!