Prezentare Jingle Joy Unirii

Pe o suprafata de 350 mp, cu instalatie de climatizare, veti gasiti:

Gaming & Dance Floor

Un spatiu generos, cool, care este dotat cu cele mai noi instalatii de muzica si lumini, cu scena si pupitru DJ, cu instalatie profesionala de karaoke, pentru a creea o atmosfera autentica de club. Aici gasiti cele mai dorite tipuri de jocuri electronice: 2 PS4, 6 arcade machines: Scud Race (driving machines), Alliens, Ghost Squad ( shooting machines), 2 Basketball Machines, masa de air hockey, masa de fotbal. Pentru ca distractia sa fie la cote maxime, in sala veti gasi 3 oglinzi care deformeaza si o saltea profesionala de sarit (4,5m x 5m) și o camera de cățărat cu tematica SPIDERMAN.

Camera de cățărat

Barul

Aici, copiii si adultii pot comanda bauturile racoritoare si le pot savura intr-un spatiu dotat cu canapele si masute pentru 20 de persoane.

Lounge place 1

Este o zona confortabila si primitoare, dedicata parintilor, cu o capacitate de 22 locuri, sistem audio, canapele , tabureti si mese unde acestia se pot retrage  sa priveasca confortabil petrecerea copiilor pe TV-ul conectat live la Gaming & Dancefloor Room.

Lounge place 2

Este o zona pentru copii, cu o capacitate de 40 de locuri, special amenajata pentru servirea mesei si a tortului. Atmosfera de club se va regasi si aici prin mese moderne, canapelele si tabureti confortabili, unde copiii și părinții vor servi masa.
echipa-unirii

Echipa Jingle Joy este formata din 3 băieți (un MC/DJ, un dansator și un băiat la bar) și o fata care se ocupa de organizarea și desfășurarea în cele mai bune condiții a petrecerii dumneavoastra.

sala-mosilor-mic

Program rezervări telefonice: 10.00-22.00

0724.433.644 – Luminita

0740.111.104 – Corina

Conditii generale de rezervare

  • Pentru buna desfasurare a petrecerii si pentru a beneficia de tot programul pe care vi-l oferim, va rugam sa respectati ora de incepere a petrecerii.
  • Accesul in club se face cu maxim 15 minute inainte de inceperea petrecerii si se elibereaza in maxim 15 minute de la terminarea acesteia. Va rugam sa respectati acesti timpi ca sa ne dati posibilitatea sa pregatim sala pentru urmatoarea petrecere si sa respectam si pauza de odihna a echipei.
  • Pentru organizarea petrecerilor este nevoie de o programare facuta in prealabil si achitarea unui avans de 400 lei cash la club sau in contul Jingle Joy: RO62BTRL04301202814640XX, Banca Transilvania, Sucursala Unirii.Avansul nu se returneaza pentru nici un motiv, petrecerea se poate reprograma doar.

Numai la Jingle Joy animatorii sunt din partea casei si stau cu  tine toata petrecerea!

Jingle Joy – Ziua copilului tau, o singura data pe an!