Dotări Jingle Joy Moșilor

Pe o suprafata de 180 mp, cu instalatie de climatizare gasiti:

Danceroom floor

Are o capacitate de 30 de locuri de stat jos (canapele, banchete si scaune de bar), 4 masute, 2 console de bar, instalatie de aer conditionat, oglinzi, jocuri de lumini, 5 tv-uri LCD si LED, masa profesionala de air hockey, 2 console PS3, o consola WII, o consola XBOX 360 kinect, o consola PS4, PS VR, 2 simulatoare SCUD RACE twin, costume de sumo, 2 aparate arcade machines cu 400 de jocuri fiecare, minigolf, Twister,  o instalatie profesionala de karaoke cu proiector si ecran de proiectie.

Barul

Are TV conectat live la petrecerea de alaturi si este dotat cu instalatie de aer conditionat, bar si masa de biliard. Aici  puteti comanda gratuit sucuri nelimitat si cafea contra cost.

Lounge place

Este o camera primitoare, dedicata parintilor, cu o capacitate de 22 locuri, dotata cu instalatie de aer conditionat, sistem audio, canapele , tabureti si mese unde acestia se pot retrage  sa priveasca confortabil petrecerea copiilor pe TV-ul conectat live la Dancefloor Room.
echipa-mosilor

Echipa Jingle Joy este formata din 2 băieți (un MC/DJ si dansator și un băiat la bar) și o fata care se ocupa de organizarea și desfășurarea în cele mai bune condiții a petrecerii dumneavoastra.

sala-mosilor-mic

Program rezervări: 10.00-22.00

0722.402.402 – Bianca
0740.111.104 – Corina

Conditii generale de rezervare

  • Pentru buna desfasurare a petrecerii si pentru a beneficia de tot programul pe care vi-l oferim, va rugam sa respectati ora de incepere a petrecerii.
  • Accesul in club se face cu maxim 15 minute inainte de inceperea petrecerii si se elibereaza in maxim 15 minute de la terminarea acesteia. Va rugam sa respectati acesti timpi ca sa ne dati posibilitatea sa pregatim sala pentru urmatoarea petrecere si sa respectam si pauza de odihna a echipei.
  • Pentru cei care vor sa suplimenteze cu o ora petrecerea, aceasta se taxeaza cu 200 lei, in masura in care programul ne permite sa o prelungim.
  • Pentru organizarea petrecerilor este nevoie de o programare facuta in prealabil si achitarea unui avans de 400 lei cash la club sau in contul Jingle Joy: RO62BTRL04301202814640XX, Banca Transilvania, Sucursala Unirii.

Numai la Jingle Joy animatorii sunt din partea casei si stau cu  tine toata petrecerea!
La cerere organizam si petreceri tematice!
Jingle Joy – Ziua copilului tau, o singura data pe an!