Program Moșilor

Petreceri adolescenti 8 – 16 ani

Program MosilorAdolescentii… ei sunt cei mai pretentiosi clienti ai nostri. Isteti, cunosc jocurile electronice pana in cel mai mic detaliu. Jocul de biliard nu mai prezinta nicio necunoscuta pentru acestia. Multi dintre ei sunt dansatori sau cantareti profesionisti. Personalitati distincte, imaginativi si cu o multime de idei creative despre cum sa-si organizeze propria petrecere, aceastia sunt  si exigenti, si foarte hotarati, fiind  foarte atenti cu look-ul lor, ei stiu exact ceea ce vor si nu mai accepta sa li se dea ordine si sa li se impuna un anumit program. Un lucru este cert, petrecerea lor trebuie sa fie cea mai tare, un eveniment cool si dezinvolt despre care ceilalti  sa vorbeasca mult timp de acum inainte. Adolescentii reprezinta pentru noi o adevarata provocare. Astfel, pentru ei avem pregatite cele mai noi jocuri electronic, cele mai actuale hit-uri, cele mai impresionante coregrafii, precum si o serie de provocari si surprize de-a dreptul captivante. Si nu ne oprim aici! Special pentru acestia, cele mai sofisticate show-uri de break-dance  si cele mai fredonate melodii, gata pentru a fi interpretate intr-o reprezentatie de zile mari. Surprizele se vor tine lant de-a lungul celor trei ore de petrecere.

Toata lumea se va simti excelent! Un eveniment la capatul careia, cu siguranta, un mare zambet se va putea citi pe chipul fiecarui invitat.

sala-mosilor-mic

Program rezervări: 10.00-22.00

0722.402.402 – Bianca
0740.111.104 – Corina

Conditii generale de rezervare

  • Pentru buna desfasurare a petrecerii si pentru a beneficia de tot programul pe care vi-l oferim, va rugam sa respectati ora de incepere a petrecerii.
  • Accesul in club se face cu maxim 15 minute inainte de inceperea petrecerii si se elibereaza in maxim 15 minute de la terminarea acesteia. Va rugam sa respectati acesti timpi ca sa ne dati posibilitatea sa pregatim sala pentru urmatoarea petrecere si sa respectam si pauza de odihna a echipei.
  • Pentru cei care vor sa suplimenteze cu o ora petrecerea, aceasta se taxeaza cu 200 lei, in masura in care programul ne permite sa o prelungim.
  • Pentru organizarea petrecerilor este nevoie de o programare facuta in prealabil si achitarea unui avans de 400 lei cash la club sau in contul Jingle Joy: RO62BTRL04301202814640XX, Banca Transilvania, Sucursala Unirii.

Numai la Jingle Joy cei 3 animatori sunt din partea casei si stau cu  tine toata petrecerea!
La cerere organizam si petreceri tematice!
Jingle Joy – Ziua copilului tau, o singura data pe an!